Дешево і сердито. Інсайдер розповів про бюджетну версію PlayStation 5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нове покоління ігрових консолей почалося – і шанс доторкнутися до історії в даний момент стоїть дуже дорого. Ціни новинок високі, якщо не сказати кусючі. Що ж робити людям з обмеженими засобами? Дочекатися доступніших ревізій. І чекати, як запевняє мережевий інформатор, доведеться відносно недовго.

Авторитетне китайське джерело заявило, що в надрах Sony вже розробляють нову версію консолі PlayStation 5. Так звана PS5 Lite буде продаватися дешевше, ніж модифікація приставки без дисковода (в Україні вона коштує майже 14 тис гривень) і вийде десь у другій половині 2021 року. Про інші характеристики пристрою інформатор вважав за краще промовчати.

Компанії Sony не вперше випускати поліпшені видання своїх консолей. У кожної PlayStation була як мінімум одна ревізія з новим дизайном (більш компактним), а сімейство PS4 свого часу обзавелося версією Pro з оновленим залізом. Бентежить в цій новині лише занадто швидкий реліз: наприклад, Slim-варіант PS3 випустили тільки в 2009-му, через 3 роки після виходу оригіналу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.