З’явилися перші фотографії нового ноутбука LG

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Деякі зовсім здивуються, що у LG є щось з комп’ютерної техніки. Телевізори, пилососи і смартфони, але щоб ноутбук. Так, це рідкісний гість у наших краях, проте у цій компанії є своя лінійка мобільних комп’ютерів під назвою LG Gram.

Наступного року електронний гігант покаже оновлену лінійку продуктів на CES. Серед іншого повинні показати і нові LG Gram – ноутбуки на базі нового мобільного чіпсета Intel Core Tiger Lake. Причому ці пристрої будуть одними з перших, які отримають офіційну сертифікацію Intel Evo.

Такий значок говорить про те, що комп’ютер відповідає цілому набору вимог від Intel. Швидке включення, швидка зарядка, найновіші бездротові підключення і ще багато всього, що хочуть бачити користувачі в найновіших пристроях.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

І, хоча до анонсу ще далеко, зі східної частини земної півкулі, як завжди, приходять перші подробиці про техніку. Так, ми тепер знаємо, що нова модель ноутбука буде називатися LG Gram 14Z90P і навіть можемо подивитися на його фотографії.

На ньому вже є значок Intel Evo, а значить це ноутбук на базі Tiger Lake. Судячи з усього, компанія не стане урізати порти, як це роблять інші виробники. Ноутбук буде як мінімум з двома USB і картрідером. Це те, що можна побачити з перших фотографій. Порти з лівого боку ноутбука залишаються в таємниці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.