В Україні вперше впав в ціні Xiaomi Mi Band 4 з NFC

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На початку осені цього року, компанія Алло спільно з Mi Store заявила про те, що привезе в Україну популярний фітнес браслет Xiaomi Mi Band 4 з NFC для безконтактних платежів, його роздрібна вартість на початку продажу становила 1 299 гривень, зараз його вартість опустилась до 1 111 гривень з нагоди “Чорної п’ятниці”.

Це покоління фітнес-трекеру 2019 року, єдиною відміністю від версії Mi Smart Band 4 — можливість безконтактного розрахунку через NFC. Підтримка безконтактної оплати в Mi Smart Band 4 реалізована спільно з Mastercard. Тобто для власників карток Visa функція поки не працює.

Нагадаємо, фітнес-трекер оснащений 0,95-дюймовим кольоровим AMOLED-дисплеєм з 60 різними темами оформлення і захистом від води рівня 5 ATM, що забезпечує можливість занурення на глибину до 50 метрів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ


Mi Band 4 підтримує шість спортивних режимів і здатний відстежувати дані при плаванні в реальному часі з розумним розпізнаванням гребків. Він також отримав покращений набір сенсорів, в число яких входить сенсор частоти серцевих скорочень.

Браслет підтримує роботу з фірмовим голосовим помічником Xiao AI і може керувати гаджетами розумного будинку Xiaomi Smart Home.

Пристрій підтримує Bluetooth 5.0 LE, а вбудованого акумулятора вистачить на 20 днів автономного використання. Xiaomi Mi Band 4 пропонується в п’яти колірних варіантах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.