Xiaomi випустить розумний кондиціонер з «чорною технологією»

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi готується поповнити свій і без того великий каталог ще однією новинкою. На цей раз мова йде про розумний кондиціонер з можливістю як охолодження, так і нагріву приміщення, що особливо буде корисним зараз. Крім того, компанія обіцяє ще одну таємничу технологію.

Представлений тизер демонструє традиційний підвісний горизонтальний кондиціонер з логотипом Xiaomi на корпусі. Судячи з усього, зовні новинка нічим не відрізняється від вже пропонованих компанією моделей. Однак в плані можливостей виробник обіцяє щось цікаве.

В анонсі пристрою йдеться, що на дворі вже майже 2021 рік і сучасний кондиціонер не може служити тільки для охолодження і нагріву приміщення. Щоб посилити інтерес до продукту, компанія обіцяє якусь «таємничу чорну технологію». Неясно, про що йде мова, але користувачі вже висувають припущення. Найпопулярніший варіант – функція очищення повітря. Не виключено, що Xiaomi може реалізувати і зволоження повітря, що в період опалювального сезону було б вкрай корисним доповненням.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Презентація нового кондиціонера відбудеться вже на цьому тижні. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.