Samsung представила розумні монітори з підтримкою Smart TV

Компанія Samsung відновила асортимент фірмових моніторів моделями M5 і M7, особливістю яких стала просунута програмна складова. Навіть без зовнішнього ТВ-боксу і підключення до ПК вони здатні виходити в інтернет запускати популярні стрімінговие сервіси.

Samsung Smart Monitor M5 оснащений 27-дюймовою або 32-дюймової Full HD-матрицею, а більш просунутий M7 з діагоналлю 32 “позиціонується як старша модель і може похвалитися роздільною здатність 4K. Обидва пристрої отримали модулі Wi-Fi і вбудовану акустику сумарною потужністю 10 Вт. підтримують новинки і голосове управління за допомогою віртуальних асистентів Amazon Alexa, Google Assistant або Samsung Bixby 2.0, спілкування з якими відбувається за допомогою мікрофона в пульті ДУ.

Виробник також наголосив на підтримці новинками бездротового протоколу Apple AirPlay 2 для стрімінга зображення з пристроїв під управлінням iOS і macOS. Крім того, до моніторів з підтримкою стандарту HDR10 можна підключити мишу і клавіатуру по Bluetooth 4.2, щоб використовувати їх в якості мультимедійного моноблока.

У моделі M7 передбачена можливість підключення зовнішнього джерела сигналу через HDMI і DisplayPort, або за допомогою роз’єму USB Type-C. Новинка також оснащена портами USB 2.0 Type-A для різної периферії. Модель M5 отримали більш скромний набір інтерфейсів: присутні два порти HDMI 2.0 і пара USB 2.0 Type-A.

Обидва монітори, що працюють під управлінням операційної системи Tizen, надійдуть у продаж на початку грудня. Вартість Smart Monitor M5 складе $ 230 і $ 280 в залежності від діагоналі, а більш просунутий M7 компанія оцінила в $ 400.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.