Ігрові консолі Xbox б’ють всі рекорди продажів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Продажі ігрових консолей Xbox Series від Microsoft почалися 10 листопада і вже на другий день б’ють всі рекорди. Як повідомляє Філ Спенсер (англ. Phil Spencer), директор ігрового підрозділу Microsoft, продажі консолей Xbox за останню добу встановили новий рекорд. Обсяги продажів набагато вищі, ніж будь-яких інших ігрових консолей Xbox минулих поколінь.

У своєму повідомленні Філ Спенсер також подякував спільноті за підтримку і обнадіяв тих, хто ще не встиг придбати нову консоль – компанія щільно працює з роздрібними продавцями і поповнює запаси Xbox якомога швидше.

Точні обсяги продажів не повідомляються та, ймовірно, ніколи не стануть відомі. В інтерв’ю The Guardian Філ Спенсер повідомив, що компанія Microsoft не збирається публічно розкривати дані про продажі консолей, навіть якщо Xbox Series X і S значно перевершать в цьому PlayStation 5. Також Спенсер зазначив, що обсяг продажів не є метою команди Xbox. «Головний результат роботи – це те, скільки гравців ми бачимо і як часто вони грають. Це рухає Xbox » .

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.