Компанія Microsoft благає не диміти у приставку Xbox Series X

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На цьому тижні компанія Microsoft офіційно випустила консолі нового покоління Xbox Series X і Xbox Series S. Як тільки продажі стартували, невідомі особи з метою зганьбити імідж приставок і підірвати їх реліз, навмисно випускали в соц. мережах відео, на яких старша Xbox Series X при активній роботі димить. З неї буквально виходить пар у великих кількостях. Притому, протягом декількох секунд поспіль (іноді навіть більше 10).

Популярні техноблогери не змусили себе чекати. Через короткий проміжок часу вони на своїх сторінках зробили перепост спірного відео. Як виявилося, даремно. 9 годин тому офіційний блог Xbox в Twitter опублікував запис з наступним текстом: “Ми не можемо повірити, що це потрібно говорити але, будь ласка, хватить диміти всередину Xbox Series X”. При детальному обстеженні, яке провела компанія, з’ясувалося, що всі відео із запаленою консоллю фейкові.

Підлаштувати їх вдалося легко: користувачі всього лише використовували вейп-сигарету в якості джерела диму. Далі, напевно, схема зрозуміла: дим випускався в корпус Xbox Series X, після чого виходив назовні. Так і з’явився ефект неполадки, який подивилися десятки мільйонів користувачів. Одночасно з першим постом Microsoft опублікувала другий. Вже у вигляді жарту. У ньому говориться, що якщо у вас є які-небудь проблеми з приставкою, ніяк не пов’язані з вейпом, ви можете звернутися в службу підтримки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.