Alcatel повертається з 8-дюймовим планшетом з Android 10, який коштує $60

Компанія Alcatel гучно повертається на ринок мобільних пристроїв, презентуючи бюджетний планшет, який здатен скласти гідну конкуренцію Amazon Fire. Головна перевага новинки в порівнянні з аналогами – це «чистий» Android та мінімальна кількість встановлених додатків. Пристрій розроблявся спільно з компанією T-Mobile. Він вже з’явився у продажі на американському ринку.

Alcatel Joy Tab 2 – це планшет середнього класу з 8-дюймовим дисплеєм IPS HD з роздільною здатністю 1280 x 800 пікселів. Дисплей захищений міцним склом Asahi Glass. Під капотом планшета Alcatel розміщується потужний акумулятор ємністю 4080 мАг, який, за заявою компанії, може забезпечити до 9 годин автономної роботи з безперервним переглядом відео, а час очікування в режимі 4G може доходити до 25 днів.

Joy Tab 2 оснащений 4-ядерним процесором MediaTek з тактовою частотою 2 ГГц в поєднанні з 3 ГБ оперативної пам’яті і 32 ГБ флеш-пам’яті. Планшет обладнаний фронтальною та основною камерою. 5-мегапіксельний сенсор розташований як спереду, так і ззаду. Крім того, пристрій працює під управлінням ОС Android 10 і має один слот для карт micro-SIM.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.