Kirin 990 визнали найшвидшим 5G-процесором

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Великий китайський оператор зв’язку China Mobile опублікував власний звіт про якість мобільного обладнання за 2020 рік. Верхні рядки рейтингу зайняли чотири моделі процесорів у виконанні Qualcomm, HUAWEI, MediaTek і Samsung. Експерти оцінили мобільні платформи в різних категоріях, однією з яких стала швидкість з’єднання в мережах п’ятого покоління.

Комплексна оцінка проводилася за такими основними критеріями, як швидкість передачі даних, енергоспоживання і якість голосових викликів. У звіті представники оператора відзначили, що якість чіпів з підтримкою мереж п’ятого покоління в поточному році суттєво покращився у порівнянні з 2019-м.

Що стосується кожного процесора в окремо, то за підсумками тестування в категорії «швидкість передачі даних» лідером був визнаний HUAWEI Kirin 990. Найгірший результат в цій дисципліні, на думку експертів, показав Samsung Exynos 980, помітно відірвавшись від інших учасників.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найбільш енергоефективним чипом автори рейтингу назвали MediaTek Dimensity 1000+, значно випередив інші моделі за цим параметром. Якість голосового зв’язку фахівці назвали високим у всіх флагманських чіпсетів, але при цьому зазначили, що Kirin 990 і Exynos 980 продемонстрували трохи кращі результати в порівнянні з рішеннями інших вендорів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.