Розкрито перші характеристики секретного пристрою Apple

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смарт-окуляри від Apple вийдуть не раніше першої половини 2022 року. Про це в своєму Twitter -аккаунті повідомив блогер і інсайдер Росс Янг (Ross Young).

Автор розкрив характеристики принципово нового пристрою від американської компанії, який розробляється таємно. Окуляри, які блогери умовно називають Apple Glasses, мають підтримку віртуальної і доповненої реальності. Кожен окуляр ґаджету отримає діагональ в півдюйма з роздільною здатністю 1280х960 пікселів і спеціальну матрицю microLED від Sony. За даними Янга, мікродисплей від Sony отримає коефіцієнт контрастності 100 000: 1 і швидкість відгуку 0,01 мілісекунди.

Росс Янг вважає, що в першу чергу окуляри будуть орієнтовані для роботи з доповненою реальністю. Блогер зазначив, що отримав ці дані від декількох достовірних джерел.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фахівець також уточнив, що зазвичай окуляри мають лінзи розміром близько двох дюймів, що говорить про те, що мікродисплей OLED буде вбудований в більші лінзи. За його інформацією, на поверхні дисплея розміром в півдюйма будуть знаходитися більше 3000 пікселів, що забезпечить підвищену деталізацію зображення.

У травні відомий Apple-блогер Джон Проссер заявив, що розумні окуляри від Apple вийдуть до 2022 року. Автор зазначив, що аксесуар отримає окуляри з дисплеєм і камерою, лідар, підтримку бездротової зарядки, можливість міняти лінзи. Вартість окулярів складе 499 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.