Apple Glass представлять разом з iPhone 12 – Джон Проссер

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Авторитетний інсайдер і YouTube-блогер Джон Проссер поділився подробицями про майбутні окуляри доповненої реальності Apple.

За даними інсайдера, AR-окуляри отримають маркетингова назва Apple Glass ( Glass). Вартість гаджета складе $ 499, при цьому в них можна буде встановити лінзи для зору за рецептом офтальмолога за додаткову плату. На жаль, перше покоління Apple Glass буде поставляється тільки з прозорими лінзами, так як дисплей не працює на сонцезахисному склі.

В обидва скла будуть вбудовані дисплеї, з якими можна взаємодіяти за допомогою жестів. Окуляри будуть повністю залежати від iPhone і працювати тільки в парі з ним, як це було реалізовано в першій серії Apple Watch.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ранній прототип Apple Glass оснащений тільки одним сканером LiDAR і бездротовою зарядкою. В окулярах немає ніяких інших камер. Сам корпус гаджета виконаний з пластика, але, цілком ймовірно, що в комерційній версії продукту Apple замінить його на метал.

Вся інформація зі сканерів LiDAR нових iPad Pro відправляється безпосередньо команді розробників Apple Glass.

Спочатку Apple планувала представити окуляри як доповнення «One More Thing» на вересневій презентації нових iPhone, однак, через пандемію компанія може відкласти їх реліз до березня 2021 року.

У продаж Apple Glass надійдуть тільки в кінці 2021 року або на початку 2022 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.