Ґаджети

Розкрито майбутнє фітнес-трекерів Xiaomi Mi Band

Share

Популярні фітнес-трекери серії Xiaomi Mi Band будуть випускатися як мінімум до 2023 року. Про це йдеться в прес-релізі на сайті агентства PR Newswire.

Як стало відомо співробітникам агентства, корпорація Xiaomi підписала нову угоду про стратегічне партнерство з компанією Huami. Новий договір буде діяти на три роки. За його умовами, партнер буде розробляти переносні і розумні пристрої для Xiaomi. Також Huami отримала статус пріоритетного партнера, в зв’язку з цим фірма братиме участь у науково-дослідних і дослідно-конструкторських роботах, пов’язаних зі створенням AI-чіпів і нейромережевих технологій.

З розкритих даних випливає, що Huami залишиться головним і єдиним виробником переносних аксесуарів для Xiaomi. Зокрема, в майбутньому компанія повинна розробити і випустити ще як мінімум три покоління фітнес-браслетів Xiaomi Mi Band, які є одними з найбільш затребуваних девайсів в своєму сегменті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Автори звіту уточнили, що з моменту свого створення в 2013 році Huami запатентувала кілька винаходів, включаючи чіпи для штучного інтелекту, біометричні датчики і алгоритми даних для лінійки медичних пристроїв. У 2019 компанія відвантажила 42,3 мільйона одиниць ґаджетів, в які входять девайси серії Mi Band і Amazfit.

Актуальний на другу половину 2020 року фітнес-трекер Xiaomi – Mi Band 5 – був представлений на початку літа. Пристрій одержав 1,2-дюймовий кольоровий AMOLED-дисплей, пульсометр, спеціальне програмне забезпечення з тренуваннями, додаток для дихальної гімнастики. Вартість фітнес-браслета в Китаї становить 189 юанів, в Україні – 999 гривень, до речі він зараз подешевшав, про це ми писали тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Відповідальна та цілеспрямована. Спокійна і витривала. Борець за справедливість. Сфера інтересів: технології, які змінять майбутнє.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    Як збільшити радіус дії Wi-Fi за допомогою смартфона: інструкція

    Більшість сучасних смартфонів можуть ретранслювати Wi-Fi і розширювати його радіус дії. Якщо такої функції немає,…

    08.05.2024

    Нові iPad 2024 року, як і раніше, працюють від акумулятора тільки 10 годин

    Представлені сьогодні компанією Apple моделі iPad Pro та iPad Air продовжують забезпечувати ті ж 10…

    08.05.2024

    Нові моделі iPad Air та iPad Pro втратили фізичний слот для SIM-карти

    Сьогодні на заході Let Loose компанія Apple анонсувала нові моделі iPad Pro та iPad Air.…

    07.05.2024

    Такого ніхто не очікував: ПриватБанк прийняв важливе рішення щодо кредитних лімітів клієнтів

    Фінансова установа «ПриватБанк» розкрила своїм клієнтам процес розрахунку кредитного ліміту по банківській карті. Багато українців…

    07.05.2024

    Apple випустила чохол-клавіатуру Magic Keyboard для iPad Pro (2024)

    Для iPad Pro (2024) на чіпі M4 вийшло два нових аксесуари: Apple Pencil Pro з…

    07.05.2024

    Огляд бездротової клавіатури Logitech Signature Slim K950

    Бездротова клавіатура Logitech Signature Slim K950 проста та ефективна. Вона не пропонує найновіших клавіатурних технологій,…

    07.05.2024