Розкрито майбутнє фітнес-трекерів Xiaomi Mi Band

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Популярні фітнес-трекери серії Xiaomi Mi Band будуть випускатися як мінімум до 2023 року. Про це йдеться в прес-релізі на сайті агентства PR Newswire.

Реклама

Як стало відомо співробітникам агентства, корпорація Xiaomi підписала нову угоду про стратегічне партнерство з компанією Huami. Новий договір буде діяти на три роки. За його умовами, партнер буде розробляти переносні і розумні пристрої для Xiaomi. Також Huami отримала статус пріоритетного партнера, в зв’язку з цим фірма братиме участь у науково-дослідних і дослідно-конструкторських роботах, пов’язаних зі створенням AI-чіпів і нейромережевих технологій.

З розкритих даних випливає, що Huami залишиться головним і єдиним виробником переносних аксесуарів для Xiaomi. Зокрема, в майбутньому компанія повинна розробити і випустити ще як мінімум три покоління фітнес-браслетів Xiaomi Mi Band, які є одними з найбільш затребуваних девайсів в своєму сегменті.

Автори звіту уточнили, що з моменту свого створення в 2013 році Huami запатентувала кілька винаходів, включаючи чіпи для штучного інтелекту, біометричні датчики і алгоритми даних для лінійки медичних пристроїв. У 2019 компанія відвантажила 42,3 мільйона одиниць ґаджетів, в які входять девайси серії Mi Band і Amazfit.

Актуальний на другу половину 2020 року фітнес-трекер Xiaomi – Mi Band 5 – був представлений на початку літа. Пристрій одержав 1,2-дюймовий кольоровий AMOLED-дисплей, пульсометр, спеціальне програмне забезпечення з тренуваннями, додаток для дихальної гімнастики. Вартість фітнес-браслета в Китаї становить 189 юанів, в Україні – 999 гривень, до речі він зараз подешевшав, про це ми писали тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: