Xiaomi Mi Band 5 впав у ціні до рекордного мінімуму

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Жителі України, отримали можливість придбати цей спортивний браслет з вкрай просунутими можливостями в другій половині літа, а оцінила його компанія-виробник для українського регіону в цілих 1445 гривень, тобто в вкрай велику суму грошей. Само собою, що з урахуванням такої вартості цей фітнес-трекер опинився по кишені не всім покупцям, проте такий цінник є сильно завищеними, так як в Китаї придбати цей пристрій наручного типу можна приблизно в два рази дешевше, або навіть ще дешевше. Проте, тепер замовляти Xiaomi Mi Band 5 з доставкою з Піднебесної зовсім необов’язково щоб заощадити гроші, так як цей гаджет дуже сильно впав в ціні на українськії території.

Як стало відомо, тепер купити фітнес-трекер Xiaomi Mi Band 5 можна всього-на-всього за 767 гривень, тобто чи не вдвічі дешевше, ніж ще кілька місяців тому на старті продажів. За зниженою ціною покупку цього наручного гаджета українцям пропонують десятки магазинів, причому у багатьох з таких є не тільки багаторічний досвід покупки будь-яких товарів, а ще й, крім цього, таке вкрай важливе і дуже значуща перевага, як безліч позитивних відгуків від задоволених покупців , яких все більш ніж влаштовує. Більш того, дуже багато хто з торгових точок продають не тільки сам спортивний браслет, але ще і різні змінні ремінці для нього, причому офіційні від виробника.

Цей спортивний браслет, будучи дуже просунутим і неймовірно привабливим, оснащений 1,1-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 294 на 126 пікселів, модулем Bluetooth 5.0 LE для підключення до смартфонів, а разом з тим, крім цього, 16 МБ вбудованої пам’яті для зберігання будь-яких різних даних і акумуляторною батареєю ємністю 125 мАг, одного повного заряду якої вистачає на 14 днів автономної роботи без додаткової підзарядки, що, в свою чергу, можна вважати дуже великим і вкрай значним плюсом. За допомогою даного «розумного» наручного трекера можна стежити за фізичною активністю, відстежувати якість сну, визначати пульс, використовувати «розумний» будильник для більш легкого пробудження вранці, а також насолоджуватися величезним безліччю інших переваг, якими володіє цей пристрій зразка 2020 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.