Apple представили бюджетні бездротові навушники під логотипом Beats

Суббренд Apple Beats розродився новою парою бездротових навушників за нормальний прайс

Apple представили бюджетні бездротові навушники під логотипом Beats
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім презентації нових iPhone, Apple не забула показати обіцяне поповнення бездротових навушників. Почати компанія вирішила зі свого суббренда Beats. Виробник анонсував нову пару навушників під назвою Beats Flex, які коштують менше 50 доларів.

Нові навушники Beats користуються перевагами звичного вже для AirPods чіпа W1, який дозволяє легко сполучати їх з iPhone або iPad – потрібно просто включити навушники, і вони самі знайдуть сумісний пристрій. Ви також можете використовувати функцію Audio Sharing для «відправки» аудиопотока з Beats Flex на іншу пару навушників Beats або AirPods.

У кожному навушнику Beats Flex вбудовані магніти, за допомогою яких реалізована функція автоматичного відтворення / паузи. Також вбудований мікрофон навушників забезпечує передачу чистого звуку голосу завдяки функції зменшення шуму від вітру. Додатково на дроті, який з’єднує два навушника, вбудовані кнопки, за допомогою яких можна налаштувати гучність, вибрати пісню і відповісти на виклик.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За словами Apple, Beats Flex забезпечують до 12 годин прослуховування, а завдяки функції Fast Fuel ви отримуєте 1,5 години прослуховування після 10-хвилинної зарядки.

Навушники Beats Flex сумісні з усіма моделями iPhone, починаючи з iPhone SE (1-е покоління). Вони продаються в чотирьох колірних варіантах – блакитний, чорний, сірий і жовтий. Придбати їх можна за 49,99 $ через Apple Store, а старт продажів намічений на 20 жовтня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.