Стало відомо, яка компанія розробила бездротову зарядку для iPhone 12

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні, в день довгоочікуваного заходу «Hi, Speed» від компанії Apple, в мережі з’явилася інформація, яка безпосередньо відноситься до смартфонів iPhone 12, які представлять в рамках сьогоднішньої події.

Йдеться про бездротовий блок живлення, що розробила японська компанія MPOW. Пристрій містить «кільцевий магнітний механізм». Він дуже схожий на той, про який місяць тому говорили численні інсайдери – його називали Apple MagSafe.

Повідомляється, що даний пристрій за допомогою магнітів буде автоматично позиціонуватися на корпусі смартфона для забезпечення максимальної ефективності зарядки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо даний витік виявиться правдою, японське підприємство MPOW стане першою компанією, яка реалізує технологію, аналогічну Apple MagSafe.

Сподіваємося, що сьогодні на «Hi, Speed» компанія Apple представить не тільки нову лінійку своїх «яблучних» смартфонів, але і загадковий бездротовий зарядний пристрій MagSafe з точним позиціонуванням.

Нагадаємо, презентація відбудеться о 20:00 за київським часом. Крім того, за декілька годин до анонсу інсадери повністю розкрили зовнішній вигляд всіх нових чотирьох айфонів і колонку Homepod.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.