Виробник аксесуарів показав бездротову зарядку для iPhone 12

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Напередодні презентації Apple, яка відбудеться вже сьогодні ввечері, виробник аксесуарів MPOW представив бездротове зарядний пристрій з магнітним кріпленням для iPhone. Тим самим компанія підтвердила, що нова лінійка смартфонів американського бренду буде підтримувати відповідну технологію.

У прес-релізі вендора зазначено, що новинка позиціонується саме як зарядний пристрій для iPhone 12. За запевненням виробника, конструкція аксесуара включає кільцевий магніт, розташований навколо центральної зарядної котушки, що сприяє правильному і легкому позиціонуванню при підключенні до iPhone.

Раніше Apple намагалася вирішити подібну проблему в анонсованому ще кілька років тому гаджет AirPower, який так і не надійшов у продаж і в 2019 році був остаточно скасований. Згідно з попередніми інсайдерськими публікацій, в нових iPhone буде встановлений спеціальний модуль зарядки з магнітами під задньою кришкою смартфона.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Старт продажів оригінального зарядного пристрою MPOW очікується в грудні поточного року, ціна і докладні технічні характеристики аксесуара будуть оголошені виробником пізніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.