В мережі опубліковано перше відео розпакування Xbox Series X

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відео розпакування Xbox Series X було надано користувачем на YouTube. Воно дозволяє розглянути упаковку і багато деталей консолі Microsoft нового покоління.

З урахуванням того, що до запуску Xbox Series X залишився лише місяць, анбокс-відео, що з’явилося в мережі в понеділок, було більш ніж очікуваним. Ролик дає зрозуміти, чого варто очікувати від нових ігрових консолей Microsoft.

Xbox Series X буде використовувати архітектуру Xbox Velocity, яка складається з чотирьох компонентів: виділеного блоку апаратної декомпресії, твердотільного накопичувача NVMe, що налаштовується, стрімінг-семплера з підтримкою зворотного зв’язку і нового API DirectStorage. Мета нової конструкції полягає в «радикальному покращені потокової передачі ресурсів» і «ефективному збільшенні доступної системної пам’яті».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Устаткування Xbox Series X повністю сумісне з DirectX 12 Ultimate. Як і слід було очікувати, є підтримка трасування променів, заснована на останній версії Microsoft DXR API. Також в наявності підтримка затінення зі змінною швидкістю (VRS). І, нарешті, затінення сітки, яке дозволить розробникам ігор значно збільшити кількість об’єктів, які можуть бути відображені в кожній конкретній сцені.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.