55-дюймовий телевізор Redmi Smart TV A55 буде коштувати лише $260: фото та технічні характеристики новинки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На цьому тижні компанія Redmi анонсувала нову лінійку розумних телевізорів Redmi Smart TV A, а тепер в Китаї став доступний для попереднього замовлення 55-дюймовий телевізор Redmi Smart TV A55, який пропонується за ціною всього 260 доларів. Після виходу ціна збільшиться до 295 доларів. Redmi Smart TV A55 оснащений 55-дюймовим дисплеєм, який підтримує 4K Ultra HD і розширений динамічний діапазон HDR. Він поставляється з фірмовою технологією, яка дозволяє автоматично розпізнавати тип зображення і покращувати якість за допомогою різних алгоритмів.

Серцем телевізора виступає процесор MediaTek 9632. Телевізор отримав 1,5 ГБ оперативної пам’яті і 8 ГБ флеш-пам’яті. Також є стереодинаміки, які, як стверджується, гарантують якісний гучний звук і підтримку декодування DTS.

Він працює під управлінням фірмової оболонки MIUI на базі Android, його можна використовувати для управління пристроями розумного будинку за допомогою голосових команд. Компанія також представила новий режим Minimalist Mode, який спростить навігацію по інтерфейсу. Продажі повинні початися найближчим часом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.