Huami і Tesla випустить розумний годинник Teslamazfit

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Співпраця між творцем автомобілів і розумних пристроїв вже не виглядає чимось неординарним. На цей раз подібний тандем створили Tesla і Huami Technology. Про це співробітництво оголосив глава Huami – Хуанг Ван. Більш того, він натякнув, що дуже скоро з’явиться продукт від двох компаній.

Реклама

Скоро – це значить вже 15 вересня, і в цей час можна очікувати виходу нових розумного годинника Teslamazfit. Поки про новий пристрій занадто мало інформації, але найімовірніше, це не зовсім новий девайс, а годинник, що вже випускався раніше, проте з новою назвою.

Відзначимо, що раніше в співпраці з Huami Technology був помічений інший виробник, щоправда, на вітчизняному просторі – Xiaopeng Motors. Тоді був випущений годинник, за допомогою якого можна було відкривати і закривати двері автомобіля Xiaopeng P7. Реалізовано це було за рахунок застосування технології NFC. Швидше за все, і цьогорічний годинник буде наділений таким же функціоналом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: