Старі годинники Samsung отримали новітні функції Galaxy Watch 3

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розумні годинники Samsung Galaxy Watch Active 2 отримали велике оновлення програмного забезпечення, яке додає в торішню модель функції, які дебютували зовсім недавно в Galaxy Watch 3 і додані в них відразу після виходу.

Функція виявлення падінь є однією з широко рекламованих для Apple Watch і Galaxy Watch 3. Тепер вона додана в Samsung Galaxy Watch Active 2. Годинники дозволяють швидко повідомити про те, що трапилося чотирьох збереженим контактам.

Доданий розширений «біговій аналіз» з докладними показниками, такими як асиметрія, регулярність, жорсткість, вертикальні коливання і час контакту з землею, а також так звані свідчення VO 2 max, що вказують максимальну кількість кисню, яку людина може використовувати під час інтенсивних вправ для підвищення витривалості.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Galaxy Watch Active 2 також отримали безліч можливостей, спрямованих на те, щоб допомогти вам «жити більш зручно», починаючи з розумних відповідей. Всякий раз, коли ви отримуєте повідомлення або навіть зображення, розумні годинник надають «рекомендовані відповіді» на основі аналізу тексту та «передової технології розпізнавання фотографій», щоб заощадити вам час.

Ви також можете заощадити час, переглядаючи фотографії та смайли, а також перевіряючи історію чату на екрані годин, замість того, щоб постійно звертатися до підключеного Android-телефону або iPhone.

Додана підтримка стікерів AR Emoji та Bitmoji без необхідності перемикатися між розумними годинами і смартфоном для «забавних відповідей» на повідомлення, а також функція зняття скріншота, який відправляється на смартфон.

Також Samsung обіцяє «ще більш зручне відтворення музики на всіх ваших пристроях», не вдаючись у подробиці.

Очікується, що функції Samsung Galaxy Watch 3 з’являться і на інших розумних годинниках Samsung.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.