Компанія Xiaomi анонсувала нову серію електросамокатів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайський бренд Xiaomi поповнив власну лінійку електросамокатів трьома новими моделями: Mi Electric Scooter Pro 2, Mi Electric Scooter 1S і Mi Electric Scooter Essential.

Топова модель отримала цінник в 798 доларів  – Mi Electric Scooter Pro 2 – цей ґаджет може долати відстань до 45 км і розвивати швидкість до 25 км / год без підзарядки. Конструкція включає вбудований РК-дисплей, що дозволяє контролювати швидкість і інші параметри. Самокат також отримав двигун потужністю 300 Вт, подвійну гальмівну систему і амортизуючі шини.

Інша модель Mi Electric Scooter 1S отримала цінник 665 доларів США. Самокат без підзарядки може проїхати 25 км, розвиваючи швидкість до 30 км / год, при цьому без проблем долаючи підйоми до 14%. 1S укомплектований двигуном потужністю 250 Вт, подвійною гальмівною системою і посиленими пневматичними шинами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найбюджетніша модель, Mi Electric Scooter Essential обійдеться покупцям в 531 долар США, при цьому він дозволяє долати відстань до 20 км і розвивати швидкість до 20 км / год без підзарядки. Пристрій оснащений багатофункціональною панеллю приладів і може підключатися до смартфону за допомогою програми Mi Home. В комплекті пневматичні шини 8,5 ” і дискові гальма E-ABS +.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.