В мережі розсекретили дизайн передньої панелі Huawei Mate 40 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Напередодні виходу Huawei Mate 40 Pro обсяг інсайдерської інформації про пристрій продовжує зростати. Слідом за характеристиками і знімком основної камери Mate 40 Pro в мережі з’явилися і деякі подробиці про його фронталку. Заодно опублікований інформаторами «живий» знімок продемонстрував особливості дизайну дисплея майбутнього флагмана.

У соціальній мережі Weibo з’явилася фотографія захисного скла екрану очікуваного гаджета. Судячи з розміру вирізу для модулів селфі-камери, їх розмір виявиться менший, ніж у представленого раніше в цьому році P40 Pro. За наявною інформацією, до складу модуля увійдуть основний сенсор і 3D-датчик глибини. Також на фотографії добре помітні загнуті бічні краю «екрану-водоспаду».

Згідно з попередніми витокам як базова, так і Pro-версія лінійки Mate 40 отримають дисплеї з частотою оновлення 90 Гц і круглі блоки тильних камер, але з різним набором об’єктивів. Обидва смартфони будуть працювати на базі 5-нм процесора Kirin 9000 з інтегрованою графікою Mali G77. Очікується, що презентація новинок відбудеться вже в наступному місяці.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.