Відбувся реліз бездротових навушників Huawei FreeLace Pro

Huawei FreeLace Pro – це новітні бездротові навушники компанії, які користувачі будуть носити на шиї. Іншими словами, це не зовсім бездротові навушники, які останнім часом були дуже популярні на ринку, але це дійсно підвищує рівень шумозаглушення Bluetooth-гарнітури. У навушниках використовуються інтегровані потрійні беруші зі стійкою структурою, які краще підходять для вух і забезпечують відмінну звукоізоляцію.

Крім того, FreeLace Pro пропонує подвійне шумозаглушення з максимальною глибиною подавлення 40 дБ і середньою глибиною заглушення шуму 25 дБ. Примітно, що навушники також першими отримали сертифікат A-level в Китаї по шумозаглушенню. Крім режиму активного шумозаглушення, навушники також пропонують режим передачі навколишнього звуку, який дозволяє користувачам також чути навколишній звук.

Згідно з офіційним описом, гарнітура Huawei FreeLace Pro оснащена 14-міліметрової великою динамічною котушкою, яка дозволяє виводити покращену якість звуку з глибокими басами і м’якими високими частотами. 3 мікрофони, які використовуються в системі активного шумозаглушення, також допомагають підтримувати чіткість розмови. Гаджет заряджається через кабель USB Type-C, а 5 хвилин зарядки рівні приблизно 5 годинам відтворення музики або 24 годинам, якщо акумулятор заряджений на 100%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.