Популярний iPhone Xr рекордно подешевшав

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Бестселер минулого року 6,1-дюймовий iPhone XR продовжує ставати все більш доступним в офіційній українській роздробі. На початку серпня ціна смартфона з 64 ГБ вбудованої пам’яті вперше опустилася до 19 999 гривень, нагадаємо на старті продажу в Україні він коштував 30 тисяч гривень, отже за два роки продажу пристрій втратив, аж 10 тисяч гривень у вартості.

Вартість iPhone XR з 64 ГБ пам’яті знизилася до 19 999 гривень. 128-гігабайтна версія смартфона теж подешевшала – до 22 999 гривень. При цьому, в магазинах, які продають «сірі» iPhone, ціна iPhone XR опустилася до 18 999 гривень.

iPhone XR не вперше дешевшає в 2020 році. Ціна смартфона в офіційній роздробі опускалася щонайменше двічі. Як вважають українські експерти, великі знижки на смартфон відбудуться в жовтні, після виходу смартфонів з лінійки iPhone 12.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iPhone XR став одним з найбільш купованих смартфонів в Україні в першій половині 2020 року. Модель користується популярністю через поєднання сучасного дизайну і низькою в порівнянні з флагманськими iPhone ціною.

Джерело: itechua.com

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.