Sony PlayStation 5 розчарує всіх фанатів у світі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кожен раз, коли в продаж надходить ігрова приставка наступного нового покоління, всі користувачі покладають на неї дуже великі надійні, і у цього звичайно ж є причина. Купуючи консоль, покупці хочуть бути впевненими в тому, що вона зможе якомога довше без додаткових витрат залишатися актуальною. У цього, звичайно, є причина, а полягає така в тому, що в цьому основна перевага будь-яких консолей, адже їх не потрібно модернізувати кожні кілька років. Досить купити один пристрій, а потім всі відеоігри будуть на такому гарантовано абсолютно точно запускатися без зайвих складнощів і труднощів. Це, звичайно, є величезним дуже значним і важливим плюсом, яким все залишаться більш ніж задоволені.

Проте, у випадку з Sony PlayStation 5 все виявиться далеко не так солодко да ладно, як багатьом би хотілося. Так, новинка вийде вже в кінці 2020 року, тобто буквально через кілька місяців, але вона буде не такою привабливою, якою всі хочуть її бачити. Обійдеться покупка цього електронного пристрою в повноцінної звичайної модифікації з оптичним приводом Blu-ray в 500 євро, тобто бажаючим зробити її покупку потрібно викласти за дану консоль неймовірно велику грошову суму. Віддавши такі гроші, користувач отримає вкрай потужне технічне оснащення, що має сумарним подаванням на рівні 10,28 терафлопс, тобто вкрай великий. Такої високої пропускної здатності інтернет-каналу гарантовано виявиться досить для абсолютно все, що тільки може прийти в голову взагалі.

За рахунок такої великої потужності вже прямо на старті продажів нова консоль зможе запускати відеоігри в роздільній здатності 4K Ultra HD (3840 на 2160 пікселів) при частоті 60 кадрів в секунду. Це, звичайно, порадує дуже багатьох, проте ніякого зачепила на майбутнє вже прямо зі старту продажів у PS5 не буде, і це реальний факт. Справа в тому, що це електронний пристрій отримає загальну сумарну продуктивність такого рівня, якого виявиться насилу досить для реалізації підтримки всіх сучасних технологій, в тому числі функції трасування променів на базі архітектури RDNA 2. Можна було б запропонувати, що Sony постаралася зробити все, що було в її силах, щоб нова консоль виявилася краще в усіх відношеннях, однак насправді це не так.

Доказом цього є той факт, що приставка Sony PlayStation 5 володіє загальною сумарною продуктивністю в 10,28 терафлопс, тоді як Microsoft Xbox Series X може забезпечувати цілих 12 терафлопс, тобто він потужніший свого головного конкурента практично на 20%. За рахунок цього геймери можуть розраховувати не тільки на більш високу якість графіки, але і на ряд інших важливих переваг, якими все геймери абсолютно точно гарантовано залишаться задоволені. Виходить, що за співвідношенням ціни і якості американська ігрова приставка є набагато більш привабливою і вигідною, тим більше що ще й актуальною вона зможе залишатися відчутно довше, так як їй буде під силу довше задовольняти потреби всіх простих користувачів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.