Розкрито велике нововведення iPhone 12

Розкрито велике нововведення iPhone 12 - надшвидка бездротова зарядка

Компанія Apple оснастить смартфони з лінійки iPhone 12 підтримкою більш швидкої бездротової зарядки. В Мережу потрапили знімки, на яких показується нова система бездротової зарядки iPhone 12 з магнітним позиціонуванням. Завдяки їй нові iPhone будуть автоматично регулювати положення для оптимальної та найбільш швидкої бездротової зарядки.

Розкрито велике нововведення iPhone 12 - надшвидка бездротова зарядка

На внутрішній стороні задньої кришки iPhone 12 буде розташований кільцевий магнітний модуль. Він буде відповідати за зміну положення смартфона на килимку для бездротової зарядки.

 

Як зазначає джерело, яке опублікувало знімки, нова розробка дозволить збільшити швидкість бездротової зарядки. Проте, для цього потрібно використання спеціального зарядного адаптера, що підтримує нову систему магнітного позиціонування. Передбачається, що Apple представить новий зарядний пристрій разом з iPhone 12 на презентації восени.

Розкрито велике нововведення iPhone 12 - надшвидка бездротова зарядка

Раніше стало відомо, що Apple не випустить смартфони з лінійки iPhone 12 в вересні. Компанія відкладе запуск нових iPhone через труднощі з виробництвом на тлі складної епідеміологічної ситуації в світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.