Нові AirPods отримають революційну функцію

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Повністю бездротові навушники компанії Apple залишаються одним з найбільш популярних аксесуарів для смартфонів. Американський виробник вже запустив AirPods Pro, ця модель дебютувала з революційною системою подавлення шуму. Сьогодні з’явилась інформація, що компанія Apple активно працює над створенням нової версії бездротових навушників. Вона буде підтримувати технологію кісної провідності. Це означає, що звук буде потрапляти в внутрішнє вухо через черепну кістку. Власники таких навушників зможуть слухати музику без блокування вушного каналу.

Технологія має декілька суттєвих недоліків. В першу чергу це її нездатність функціонувати на високій частоті. Слух людини сприймає звуки в діапазоні від 20 Гц до 20000 Гц, але кісна провідність ефективна лише на частоті нижче 4000 Гц. При подоланні цього бар’єру якість звуку починає погіршуватись. Крім того, необхідний прямий контакт навушника з головою людини, а це може викликати неприємні відчуття.

Патент на створення революційних бездротових навушників компанія Apple зареєструвала ще в травні 2018 року. Комерційна назва навушників з кісною провідністю – AirPods 3. Ця новинка може дебютувати на конференції WWDC 2021, яка зазвичай проводиться кожного року у лютому.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.