Представлений найдешевший розумний годинник Amazfit Bip S Lite

Amazfit Bip S Lite отримали акумулятор ємністю 200 мА • год, якого повинно вистачати на 30 днів роботи без підзарядки

Розумні годинники Amazfit Bip S виявилися дуже популярними, їх ціна становила на старті близько 70 доларів. Тепер же виробник вирішив випустити ще більш доступну версію під назвою Bip S Lite.

Годинники Amazfit Bip S Lite виглядають так само, як і старша модель, вони отримали квадратний дисплей діагоналлю 1,28 дюйма дозволом 176 х 176 пікселів, який захищений від пошкоджень склом Corning Gorilla Glass 3.

Розумні годинники оснащені оптичним датчиком BioTracker PPG для відстеження частоти серцевих скорочень і трьохосьовим датчиком прискорення, які потрібен для контролю фізичної активності. Двовісний геомагнітний датчик, встановлений в Amazfit Bip S, відсутня в Bip S Lite. Розумні годинники підтримують вісім спортивних режимів і функцію оцінки стану здоров’я Huami-PAI, яка використовує дані, зібрані за останні сім днів, для відображення оцінки PAI.

Amazfit Bip S Lite отримали акумулятор ємністю 200 мА • год, якого повинно вистачати на 30 днів роботи без підзарядки. Годинники оснащені модулем Bluetooth 5.0 (BLE) і можуть підключатися до всіх пристроїв, які працюють управлінням Android 5.0 або більш пізньої версії. Користувачам доступні більше 40 циферблатів і два призначених для користувача віджета. Huami пообіцяла додати більше 150 циферблатів за допомогою оновлень.

Ціна Amazfit Bip S Lite складає 50-доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.