Xiaomi готує нові розумні телевізори

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi надійно закріпилася не тільки на ринку смартфонів Індії, але і в сегменті розумних телевізорів, хоча компанія випустила в цій країні свій перший телевізор тільки на початку 2018 року. З того моменту виробник представила велику кількість дуже цікавих моделей, очоливши новий для себе ринок.

Компанія Xiaomi відома тим, що час від часу вона любить розсилати опитування і форми зворотного зв’язку через свій форум і групу в Telegram. Зазвичай ці опитування передують чергового анонсу.

Днями було проведено чергове опитування, в якому є прямий натяк на прийдешній запуск нових розумних телевізорів. Джерело додає, що рік тому китайський виробник провів аналогічне дослідження приблизно в той же час. А вже на початку вересня відбулася велика презентація, на якій були представлені нові моделі розумних телевізорів, Mi Smart Band 4, розумний очищувач води, оголошено про підтримку Netlflix і так далі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Буквально минулого тижня компанія провела велику прес-конференцію, присвячену виходу нових пристроїв на території Європи. Аналогічний захід, за прогнозом, відбудеться в Індії в серпні-вересні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.