Ґаджети

Oppo представила надшвидку зарядку на 125 Вт

Share

Компанія Oppo представила ряд нових надшвидких зарядних пристроїв потужністю до 125 Вт для смартфонів.

Під час сьогоднішньої презентації в Китаї Oppo показала три нових рішення для швидкої зарядки: бездротову зарядку AirVOOC потужністю 65 Вт, міні-зарядний пристрій SuperVOOC потужністю 50 Вт і адаптери живлення Oppo Flash Charge потужністю 125 Вт і 110 Вт.

Технологія швидкої зарядки Oppo Flash Charge на 125 Вт заряджає акумулятор смартфона ємністю 4000 мАг до 41% за 5 хвилин, а для повної зарядки необхідно всього 20 хвилин. Усередині адаптера живлення розташовані три паралельних елемента, які поділяють харчування, а також 10 додаткових датчиків температури.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Бездротова зарядка AirVOOC отримала скляну панель для відводу тепла і паралельну подвійну котушку для підвищення ефективності зарядки за стандартом Qi. Він працює за тим же принципом, що і провідний адаптер SuperVOOC 2.0 на 65 Вт – дві батареї смартфона заряджаються одночасно. Повна зарядка акумулятора ємністю 4000 мАг займає близько 30 хвилин.

Міні-зарядний пристрій SuperWOOC потужністю 50 Вт спроектовано для зручного транспортування і поміщається навіть в кишеню джинсів. Він сумісний з пристроями, які підтримують швидку зарядку VOOC 30 Вт.

Ще одна новинка – Mini Flash Charge на 110 Вт – також являє собою компактний адаптер живлення для пристроїв з підтримкою SuperVOOC 65 Вт, VOOC 30 Вт, PD 65 Вт і Quick Charge 36 Вт.

Представники Oppo заявили, що нові адаптери живлення можуть заряджати смартфони і ноутбуки інших виробників, включаючи, Apple Huawei, Xiaomi і OnePlus.

Перші смартфони з підтримкою швидкої зарядки Oppo представить до кінця 2020 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: OPPOукр
  • Останні записи

    Як зрозуміти, що смартфон скоро зламається: топ-3 ознаки

    Всі користувачі повинні знати про ознаки поломки мобільного телефону, що наближається. Без цієї життєво важливої…

    03.05.2024

    Xiaomi та Google терміново оновлюють програмне забезпечення через проблеми у смартфонах

    ІБ-компанія Oversecured виявила проблеми в Android -додатках від Xiaomi та Google Android Open Source Project (AOSP), що впливають на користувачів по…

    03.05.2024

    Названо моделі Google Pixel, які не отримають оновлення до Android 15

    Стало відомо, коли може початися розповсюдження Android 15 на пристрої Google Pixel і які моделі…

    03.05.2024

    Названо найкращі смартфони за співвідношенням ціни та якості за версією AnTuTu

    Фахівці бенчмарку поділилися своїм баченням найзбалансованіших смартфонів одразу у чотирьох категоріях, починаючи від бюджетників та…

    03.05.2024

    Apple зменшить ще одну деталь iPhone 16

    Якщо вірити представленим знімкам, компанія змінила систему бездротової зарядки. Про це пише портал 9To5Mac, посилаючись…

    03.05.2024

    Виробництво OLED-панелей для iPad Pro призведе до змін iPhone 16

    Перехід на OLED в iPad - це те, над чим уже багато років працюють. Незважаючи…

    03.05.2024