Oppo представила надшвидку зарядку на 125 Вт

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Oppo представила ряд нових надшвидких зарядних пристроїв потужністю до 125 Вт для смартфонів.

Під час сьогоднішньої презентації в Китаї Oppo показала три нових рішення для швидкої зарядки: бездротову зарядку AirVOOC потужністю 65 Вт, міні-зарядний пристрій SuperVOOC потужністю 50 Вт і адаптери живлення Oppo Flash Charge потужністю 125 Вт і 110 Вт.

Технологія швидкої зарядки Oppo Flash Charge на 125 Вт заряджає акумулятор смартфона ємністю 4000 мАг до 41% за 5 хвилин, а для повної зарядки необхідно всього 20 хвилин. Усередині адаптера живлення розташовані три паралельних елемента, які поділяють харчування, а також 10 додаткових датчиків температури.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Бездротова зарядка AirVOOC отримала скляну панель для відводу тепла і паралельну подвійну котушку для підвищення ефективності зарядки за стандартом Qi. Він працює за тим же принципом, що і провідний адаптер SuperVOOC 2.0 на 65 Вт – дві батареї смартфона заряджаються одночасно. Повна зарядка акумулятора ємністю 4000 мАг займає близько 30 хвилин.

Міні-зарядний пристрій SuperWOOC потужністю 50 Вт спроектовано для зручного транспортування і поміщається навіть в кишеню джинсів. Він сумісний з пристроями, які підтримують швидку зарядку VOOC 30 Вт.

Ще одна новинка – Mini Flash Charge на 110 Вт – також являє собою компактний адаптер живлення для пристроїв з підтримкою SuperVOOC 65 Вт, VOOC 30 Вт, PD 65 Вт і Quick Charge 36 Вт.

Представники Oppo заявили, що нові адаптери живлення можуть заряджати смартфони і ноутбуки інших виробників, включаючи, Apple Huawei, Xiaomi і OnePlus.

Перші смартфони з підтримкою швидкої зарядки Oppo представить до кінця 2020 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.