Ґаджети

Xiaomi представила глобальну версію Mi Smart Band 5

Share

Як і передбачалося, глобальна версія Mi Smart Band 5 нічим не відрізняється від китайського Mi Band 5, крім написів на коробці і відсутності моделі з NFC.

Mi Smart Band 5 відрізняється від попередньої моделі збільшеним до 1,2 дюйма AMOLED-дисплеєм. Ще Xiaomi відмовилася від док-станцій для зарядки на користь магнітної зарядки, яка підключається до спеціального контактного майданчику з нижньої сторони браслета. Тепер для зарядки не обов’язково виймати браслет з ремінця.

Завдяки збільшеному дисплею, в браслеті з’явилися циферблати, що налаштовуються – можна вибрати, яку інформацію буде відображатися, крім часу. Зверху і знизу можна розмістити лічильник пройдених кроків, пульс, витрачені калорії, погоду та інші дані.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Список видів спорту і фізичної активності збільшили до 11 позицій – додали тренування на велотренажері, стрибки зі скакалкою і кілька інших режимів. Ще ґаджет навчився пророкувати і записувати менструальні цикли в календар для жінок.

Крім того, фітнес- браслет навчився вимірювати середній рівень фізичної активності і рівень стресу на основі великої кількості показників. Також з’явилася можливість використовувати Mi Smart Band 5 для спуску камери на смартфоні.

В Mi Smart Band 5 трохи зменшили аккумулятор, а збільшений дисплей витрачає більше енергії. Тому заявлена ​​автономність знизилася в порівнянні з попереднім Mi Band 4 – замість трьох тижнів новий браслет працює два тижні.

Mi Smart Band 5 в Європі трохи подорожчав – він коштує 39,9 євро, або 1 240 гривень за актуальним курсом. У Китаї він коштує 189 юанів (близько 740 гривень).

Для європейського ринку так і не представили Mi Smart Band 5 з NFC-модулем. Він відрізняється не тільки підтримкою бесконактних платежів, але і додатковими датчиками для моніторингу сну і інших показників. Можливо, цю версію представлять пізніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Відповідальна та цілеспрямована. Спокійна і витривала. Борець за справедливість. Сфера інтересів: технології, які змінять майбутнє.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    У пошуковий рядок Google Chrome додали штучний інтелект

    Компанія Google додала в пошуковий рядок свого браузера Chrome можливості нейромереж. Як розповіли розробники у…

    30.04.2024

    На Kickstarter набирає популярності складний електричний лонгборд

    Італійська компанія Linky Innovation представила оновлений складний електричний лонгборд Kickstarter. Оригінальний Linky був анонсований ще…

    30.04.2024

    Власники Android не можуть надіслати відео WhatsApp

    Користувачі Android-смартфонів зіткнулися з неприємною проблемою – не вдається відправити відео до WhatsApp. При спробі…

    30.04.2024

    Чутки: середньобюджетний Huawei nova 13 Pro отримає флагманський процесор

    Huawei готується до випуску смартфонів середнього класу nova 13 Pro та 13 Ultra, і в…

    30.04.2024

    Українцям розповіли про ризики використання громадського Wi-Fi

    Провідний експерт нашого сайту Митник Михайло попередив про ризики, пов'язані з використанням незахищених громадських точок…

    30.04.2024

    Epic Games анонсувала повернення Fortnite на iOS та iPadOS

    Євросоюз повідомив про те, що скоро на iPadOS теж будуть доступні сторонні магазини програм, як…

    30.04.2024