Стало відомо, яким буде новий складаний планшет Samung Galaxy Fold 2

Стало відомо, яким буде новий складаний планшет Samung Galaxy Fold 2
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вже в серпні Samsung представить другу версію смартфона-планшета з гнучким екраном, але старт продажів затримається до осені.

Один з найвідоміших людей в індустрії дисплеїв Росс Янг (Ross Young) розповів, яким буде Galaxy Fold 2 – новий мобільний пристрій Samsung зі складаним дисплеєм.

Стало відомо, яким буде новий складаний планшет Samung Galaxy Fold 2
За даними Росса Янга, Samsung представить Galaxy Fold 2 разом з новою лінійкою флагманів зі стилусом Galaxy Note20. Їх покажуть на заході Galaxy Unpacked, який заплановано на 5 серпня. Через коронавірус презентація пройде тільки онлайн.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тільки Samsung не встигає організувати старт продажів Galaxy Fold 2 найближчим часом, тому що збірка почнеться тільки у вересні. Тому в продажу новинка з’явиться не раніше жовтня.

Також Росс Янг підтвердив характеристики нового смартфона-планшета зі складаним екраном. Дисплей побільшає – 7,59 дюйма замість 7,3 дюйма у першого Galaxy Fold. Ще відомо про роздільну здатність дисплея (2267 × 819 пікселів) і підтримкою частоти відновлення 120 Гц, як в звичайних флагманів Galaxy S20.

А ось чекати підтримки стилуса в Galaxy Fold 2 не варто. Схоже, що конструкція гнучких дисплеїв все ще занадто складна для цього.

Інформації про ціну Galaxy Fold 2 поки немає. Його перша версія в Україні продається за 57 тисяч гривень, новий складаний планшет повинен коштувати дешевше – Samsung поступово удосконалює технологію складних дисплеїв і нарощує виробництво.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.