Офіційно: Samsung оголосила дату презентації Galaxy Note20 та інших новинок

Чутки підтвердилися, новий захід Galaxy Unpacked пройде 5 серпня.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Презентація Galaxy Unpacked 2020 пройде тільки у вигляді онлайн-трансляції, коронавірус ще не дозволяє проводити подібні заходи вживу. Судячи за запрошенням, головними новинками стануть нові флагмани зі стилусом Galaxy Note20, Note20 + і Note20 Ultra. Але насправді анонсів буде більше.

Дизайн флагманської моделі Galaxy Note20 Ultra вже кілька разів витікав до Мережі – одне зображення випадково з’явилося на офіційному сайті Samsung, а ще один з інсайдерів поділився «живими» фотографіями смартфона.

Animated GIF - Find & Share on GIPHY

Крім класичних смартфонів, на Galaxy Unpacked повинні представити новий складаний флагман Galaxy Fold 2 – це пряме продовження першої моделі Galaxy Fold. З чуток, він отримає внутрішній дисплей з діагоналлю 7,6 дюйма, який складається навпіл. Зовні залишиться додатковий екран для базових завдань на зразок дзвінків і повідомлень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще на презентації покажуть нові бездротові навушники Galaxy BudsX і «розумний» годинник Galaxy Watch 3 – про них вже відомо багато. Також представлять флагманський планшет Galaxy Tab 7 з екраном 11 і 12,4 дюйма. Бонусом стане покращена версія складаного смартфону з гнучким екраном Galaxy Z Flip 5G на новому процесорі Snapdragon 865.

Наближення дати нової презентації флагманів Samsung зазвичай означає, що ціни на торішні моделі почнуть різко знижуватись.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.