Компанія Samsung прибере з комплекту коробки зарядний адаптер

Заради економії компанія хоче прибрати з коробки зарядний пристрій.

Компанія Samsung прибере з комплекту коробки зарядний адаптер

Корейське видання Etnews з посиланням на анонімні джерела, пов’язані з Samsung, розповіло, що в компанії планують відмовитися від комплектних зарядних пристроїв у смартфонів. Перший Galaxy без зарядки з’явиться вже в наступному році – яка це буде модель, поки невідомо.

Компанія Samsung прибере з комплекту коробки зарядний адаптер

За словами джерел, Samsung вже не бачить необхідності в тому, щоб в коробці з кожним смартфоном йшов зарядний пристрій. Нібито ринок смартфонів вже настільки перенасичений, що у кожної людини в будинку є кілька зарядок.

Цей крок допоможе компанії знизити собівартість пристроїв. Швидше за все, першими смартфонами без комплектної зарядки стануть саме бюджетні моделі, в яких важливий кожна гривня. При цьому компанія планує і далі класти в коробку USB-кабель, на цьому економити не будуть.

Схоже, що в Samsung почали обговорювати цей крок після чуток про те, що Apple цієї осені представить лінійку iPhone 12, у яких в комплекті не буде зарядного пристрою і навушників – тільки сам смартфон і Lightning-кабель. Таким чином компанія хоче заощадити, спростити логістику (коробки стануть меншими) і додатково допомогти екології, позбавивши планету від зайвої електроніки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.