Стало відомо, скільки буде коштувати фітнес-браслет Xiaomi Mi Smart Band 5 в Україні

Стало відомо, скільки буде коштувати фітнес-браслет Xiaomi Mi Smart Band 5 в Україні
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новий фітнес-трекер компанії Xiaomi вже поступив у продажу на рідному ринку, одразу після того він з’явився у продажу на одному з найбільших китайських майданчиків продажу AliExpress за невисокою ціною. Зараз же стало відомо, скільки новий ґаджет буде вартувати в Україні.

В офіційних ритейлерів «розумний» трекер на старті продажу продаватимуть за 1399 гривень. Зараз триває передзамовлення на новий ґаджет.

Стало відомо, скільки буде коштувати фітнес-браслет Xiaomi Mi Smart Band 5 в Україні

Нагадаємо, пристрій отримав збільшений дисплей 1,2 дюйми, проти 0,95 дюйми у попередньому поколінні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вигляд нового Mi Band 5 майже не змінився в порівнянні з попередником. Капсула браслета має овальну форму з плавно закругленими гранями. Дизайн ремінців не відрізняється від моделей, що використовуються для Mi Band 4.

Новий фітнес-браслет Xiaomi підтримує магнітну зарядку. Для підзарядки пристрою досить підключити спеціальний коннектор до задньої поверхні капсули. При цьому, капсулу не потрібно виймати з ремінця, як це було у всіх попередніх моделях Mi Band. Час автономної роботи Xiaomi Mi Band 5 залишився на колишньому високому рівні. У Xiaomi пообіцяли, що пристрій зможе працювати до чотирьох тижнів без підзарядки.

Mi Band 5 отримав можливість відстеження рівня атмосферного тиску і рівня кисню в крові людини. Ґаджет обзавівся підтримкою нових фізичних активностей, в тому числі йоги і їзди на велотренажері. Всього Mi Band 5 здатний відстежувати 11 типів активностей.

Можливості по відстеженню сну за допомогою фітнес-браслета були розширені. Пристрій став моніторити сон більш докладно, пропонуючи користувачам розширену статистику про якість сну і нові рекомендації щодо його покращення. Крім цього, Mi Band 5 навчився відслідковувати менструальні цикли. У додатку Mi Fit з’явився спеціальний жіночий календар.

Інтерфейс Mi Band 5 був перероблений. На браслеті за замовчуванням є більше 100 варіантів оформлення інтерфейсу і різні циферблати. Важливим програмним нововведенням ґаджету стала функція віддаленого управління камерою смартфона.

Версія Xiaomi Mi Band 5 з модулем NFC буде працювати в ряді країн Європи, включаючи Україну.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.