Huawei MateBook 13” AMD Edition дебютує в Європі за $869

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні у Великобританії компанія Huawei представила свій 13-дюймовий MateBook з технічним оснащенням від компанії AMD. Аналогічна версія, але з процесором Intel, з’явилася у продажі дещо раніше – наприкінці минулого року. Huawei MateBook 13” AMD Edition отримав чіпсет Ryzen п’ятого покоління. Стартова ціна сьогоднішньої новинки – $869 (≈₴23350).

Міцний алюмінієвий корпус забезпечує захист від механічних пошкоджень, але не дивлячись на це, виробник зберіг легкість та компактні розміри. Ноутбук важить трішки більше кілограму. 13-дюймовий дисплей з IPS-матрицею гарантує високу якість зображення. Розподільна здатність екрану – 2160х1440 точок. Дисплей підтримує 100% палітру кольорів sRGB.

Клавіатура отримала підсвітку, також є сканер відбитків пальців та всі необхідні роз’єми. В цій моделі використовується графічний процесор AMD Radeon Vega 3. Об’єм оперативної пам’яті становить 8 ГБ. Тип ОЗУ – DDR4. Huawei MateBook 13” AMD Edition продається з встановленою операційною системою Windows 10 Home.  Потужність батареї – 42 Вт. Акумулятор забезпечить довготривалу експлуатацію в автономному режимі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.