Sony PlayStation 5 і Xbox One X порівняли по розмірах, і ось що з цього вийшло

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На просторах інтернету з’явилася справжня фотографія, на якій можна побачити ігрову приставку Sony PlayStation 5 і Microsoft Xbox One X. Чітко видно, що дітище японської корпорації приблизно в три рази більше, тобто воно має гігантськими за сучасними мірками розмірами.

Навіть PS4 Pro, яка за габаритами приблизно ідентична своєму конкуренту, має набагато більш скромні розміри, ніж нова консолі в особі PS5. У зв’язку з цим, що очевидно, всім бажаючим стати її власниками варто готуватися до того, що під неї доведеться виділити значну кількість вільного простору де-небудь, так як вона займає по-справжньому дуже багато місця.

За надійним підтвердженими даними, консоль Sony PlayStation 5 має розміри на рівні 40 х 22 х 10 см, тоді як у Xbox Series X, тобто у приставки наступного покоління від Microsoft, ці самі розміри знаходяться на рівні 30 x 15 x 15 см. Залишається вірити і сподіватися на те, що величезні габарити нової ігрової приставки себе виправдають, а дізнатися це можна буде лише після початку продажів. Такі, як вже відомо, стартують в кінці року, а продаватися нова консоль буде за приблизно 500 євро в Європі, тобто її покупка обійдеться десь в 15 000 гривень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За таку суму грошей покупці отримають електронний пристрій, оснащений за останнім словом техніки і володіє масою різних особливостей, в тому числі підтримкою старих ігор від PS4.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.