Samsung готується випустити смарт-годинник Galaxy Watch 3

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія вже зареєструвала даний продукт в центрі сертифікації NBTC, де вказано не тільки назву, а й один з варіантів розміру циферблату. Згідно з інформацією з цього витоку, смарт-годинник Samsung Galaxy Watch 3 отримає 41-мм корпус. Якщо вірити чуткам, компанія представить новинку в серпні, разом з лінійкою Note20.

Про смарт-годинник Samsung Galaxy Watch 3 ходить багато чуток. Так стало відомо про існування 45-мм версії корпусу. На поточний момент, продукт фігурує під двома позначками: SM-R840 / 845 і SM-R850 / 855.

Samsung готується випустити смарт-годинник Galaxy Watch 3

З витоків стало відомо, що смарт-годинник буде відповідати стандарту MIL-STD-810G, що говорить про удароміцность, а також буде підтримувати GPS, WIFI, Bluetooth і LTE.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, є інформація, що буде існувати окрема версія ґаджету в титановому корпусі. Портал SamMobile повідомляє, що ця версія отримає 8 ГБ вбудованої пам’яті і акумулятор з ємністю 330 мА * год. З чуток ґаджет буде підтримувати швидку зарядку потужністю 5 Вт, а його збірка буде здійснюватися у В’єтнамі.

На жаль, інформації про функціональність смарт-годинника Samsung Galaxy Watch 3 поки що немає, але до запуску вона обов’язково з’явиться. Судячи з усього, компанія збирається випустити гідного бестселера Samsung Galaxy Watch Active 2, так що можливості ґаджету повинні приємно здивувати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.