Представили «розумний» годинник realme Watch з цінником 50 доларів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія BBK Electronics випустила перші «розумні» годинник суббренда realme. Над назвою довго не думали – Watch.

Зовні годинник нагадують відразу декілька моделей  «розумних» годинників. Є схожість на Apple Watch, Amazfit GTS і Fitbit Versa 

А ось через розміри корпусу є схожість з Xiaomi Watch.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Годинник отримав 1,4-дюймовий TFT-дисплей з роздільною здатністю 320 × 320 пікселів. Поставлятися, судячи з усього, годинник буде тільки в одній версії: чорний корпус з чорним ремінцем. За додаткові 499 рупій (приблизно $ 6,5 або 495 гривень) можна буде купити офіційний ремінець realme іншого кольору. Кріплення буде аналогічним тому, що використовується в різних моделях Amazfit, а також Samsung Galaxy Watch Active .

Крім того, ґаджет захищений за стандартом IP68.

Функціонал

Як і всі «розумні» годинники вони вміють: заміряти кількість кроків, відстежувати пульс 24/7, керувати музикою, реагувати на телефонні дзвінки, надсилати повідомлення. Також вони оснащені пульсоксиметром, щоб заміряти рівень насичення крові киснем.

З відстеження фізичних навантажень тут не великий вибір – всього 14 активностей. .

А от щодо вигляду, для користувача на старті є близько сотні різних варіацій оформлення інтерфейсу Android Wear, на якій працює годинник. Але, думаю, більшість вибере інтерфейс з трьома смужками жовтого, червоного і блакитного кольору, як на зображені вище.

Годинники працюють на Bluetooth 5.0 – ось і все, що відомо про їх технічне оснащення. Час роботи складе від 7 до 9 днів в звичайному режимі і до 20 днів в режимі енергозбереження. Але в цих показниках сумнівається Сем Байфорд, протестувавши годинник OPPO, автономність якого його сильно засмутила .

Вартість

Годинник надійде у продаж в Індії 5 червня. Стартова ціна – 3999 рупій (приблизно $ 53 або 4 020 гривень). Чи з’являться вони за межами цієї країни, поки невідомо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.