До випуску готуються дві абсолютно нові пари навушників Apple

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Техногігант, який базується в Купертіно, бренд Apple розробляє дві абсолютно нові пари навушників AirPods, які планує анонсувати вже у 2020 році. Згідно з інформацією про нових навушниках, зібраної виданням MacRumors, Apple працює над спортивними AirPods X і професійними повнорозмірними AirPods Studio.

Реклама

До випуску готуються дві абсолютно нові пари навушників Apple

AirPods X стануть найдешевшими бездротовими навушниками Apple. Модель буде позиціонуватися доступним варіантом для активних користувачів, які займаються спортом. Навушники виявляться аналогом BeatsX, в тому числі отримавши схожий дизайн.

Реклама

Очікується, що навушники AirPods X будуть з’єднуватися між собою кабелем. На самих навушниках буде зігнуте кріплення для покращеної фіксації на вухах.

Нові AirPods Studio будуть першими повнорозмірними навушниками Apple. Модель отримає модульну конструкцію з можливістю заміни амбушур, симетричний дизайн і систему активного шумозаглушення. AirPods Studio будуть підтримувати гнучке налаштування за допомогою еквалайзера з можливістю швидкої зміни пресетів.

AirPods Studio можуть бути представлені компанією Apple в перший день конференції WWDC 2020, 22 червня. Спортивні AirPods X будуть презентовані восени на презентації, присвяченій анонсу лінійки смартфонів iPhone 12.

 

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ