До випуску готуються дві абсолютно нові пари навушників Apple

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Техногігант, який базується в Купертіно, бренд Apple розробляє дві абсолютно нові пари навушників AirPods, які планує анонсувати вже у 2020 році. Згідно з інформацією про нових навушниках, зібраної виданням MacRumors, Apple працює над спортивними AirPods X і професійними повнорозмірними AirPods Studio.

До випуску готуються дві абсолютно нові пари навушників Apple

AirPods X стануть найдешевшими бездротовими навушниками Apple. Модель буде позиціонуватися доступним варіантом для активних користувачів, які займаються спортом. Навушники виявляться аналогом BeatsX, в тому числі отримавши схожий дизайн.

Очікується, що навушники AirPods X будуть з’єднуватися між собою кабелем. На самих навушниках буде зігнуте кріплення для покращеної фіксації на вухах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нові AirPods Studio будуть першими повнорозмірними навушниками Apple. Модель отримає модульну конструкцію з можливістю заміни амбушур, симетричний дизайн і систему активного шумозаглушення. AirPods Studio будуть підтримувати гнучке налаштування за допомогою еквалайзера з можливістю швидкої зміни пресетів.

AirPods Studio можуть бути представлені компанією Apple в перший день конференції WWDC 2020, 22 червня. Спортивні AirPods X будуть презентовані восени на презентації, присвяченій анонсу лінійки смартфонів iPhone 12.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.