В Мережу потрапив ймовірний дизайн майбутнього iPhone 12

В Мережу потрапив ймовірний дизайн майбутнього iPhone 12
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після презентації бюджетного iPhone SE 2020, почало з’являтись багато чуток та  інсайдерських витоків щодо майбутнього iPhone 12. Через це, стало приблизно відомо, як буде виглядати прийдешня новинка серії смартфонів Apple. Джерела розкрили в тому числі перше CAD-креслення iPhone 12, яке вказало на ключові особливості дизайну новинки. Відомий дизайнер під ніком @PhoneDesigner звернув увагу на витік і створив якісний рендер одного з майбутніх смартфонів Apple.

В Мережу потрапив ймовірний дизайн майбутнього iPhone 12

Рендер враховує всі розкриті особливості iPhone 12. Смартфон має перероблену форму корпусу з прямокутними гранями в стилі iPad Pro останніх поколінь і iPhone 4. Рамки по периметру екрану пристрою стали тоншими. Широка верхня рамка була вкорочена приблизно в два рази.

На задній поверхні корпусу розташувався звичний для iPhone 11 і iPhone 11 Pro блок з камерами. Самих камер стало чотири. Три основних модуля доповнює 3D-сенсор LiDAR, що відповідає за визначення точного відстані до об’єктів. Цей сенсор вперше з’явився в iPad Pro 2020, що вийшов в березні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якісний рендер нового айфону 12 дозволяє оцінити найімовірніший зовнішній вигляд смартфона вже зараз. Відзначимо, що на такий дизайн майбутнього iPhone вказали всі провідні інсайдери, які щороку правильно розкривають особливості нових пристроїв Apple.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.