Xiaomi Mi A3 на чистому Android помічений в Мережі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi готує свій новий смартфон, який вийде в рамках програми Android One і буде відрізнятися чистою операційною системою Android без MIUI та інших оболонок.

Нещодавно пристрій з модельним номером M1906F9SH з’явився в базі даних Федеральної комісії зі зв’язку США (FCC), джерела стверджують, що на ринок смартфон буде випущений під назвою Xiaomi Mi A3. Свого часу Xiaomi Mi A2 і Xiaomi Mi A2 Lite порадували користувачів, які цінують якість і функціональність при невисокій ціні, але при цьому вони відмовилися від оболонки MIUI.

У документах є креслення задній панелі, яке підтверджує наявність потрійної основної камери у вертикальному блоці, як у Xiaomi Mi 9 або Xiaomi CC9. Роздільна здатність головного датчика зображення складе 48 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також є логотип Android One і інформація про те, що допомагати працювати основній камері буде система штучного інтелекту.

Ззаду немає місця для сканера відбитків пальців, так як він повинен розташовуватися під поверхнею OLED-дисплея. Імовірно, Xiaomi Mi A3 стане глобальною версією Xiaomi CC9 на голому Android.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.