Врізані в екран камери в кожній моделі: опубліковані нові рендери Google Pixel 4 і Pixel 4XL

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незважаючи на суперечливу реакцію публіки на екрани з врізаними камерами, в Samsung вважають такі досягненням. Вважають, і працюють над новим «повноекранним» смартфоном, в якому камера і датчики розташуються під дисплеєм. Ну а поки і сама Samsung продовжить випускати моделі з врізаними камерами, і її партнери теж будуть це робити. У числі останніх виявиться і Google зі своїми смартфонами Pixel нового покоління.

Рендери Pixel 4XL недавно з’явилися в мережі, а зараз приспіла їх нова порція (джерело обіцяє, що будуть і інші картинки). На них – і Pixel 4XL з двома здвоєними камерами (фронтальна врізана на манер Galaxy S10+) , і Pixel 4.

Останній виглядає зовсім вже радикально: створюється відчуття, що фронтальна камера займає рівно стільки ж місця, скільки і основна. І це при тому, що багато виробників смартфонів і екранів намагаються зробити виріз для фронтальної камери як можна менше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що ж, раз вже Pixel 4 і Pixel 4XL представлять тільки восени, то у дизайнерів є ще час попрацювати над рендерами, а у Google – запропонувати щось більш оригінальне.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.