Xiaomi Redmi Note 7 отримав особливість, про яку мріяли всі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ось вже більше п’яти років компанія Xiaomi займається випуском на ринок мобільних пристроїв, а відрізняються такі один від одного дизайном, програмним забезпеченням, технічним оснащенням, вартістю та іншими аспектами. Зовсім недавно відбувся офіційний анонс бюджетного Xiaomi Redmi Note 7, який вже зовсім скоро стане доступний для покупки всім бажаючим. Компанія-виробник надала його журналістам раніше терміну, завдяки чому вдалося з’ясувати несподівані подробиці.

Так, зокрема, смартфон Xiaomi Redmi Note 7 володіє особливістю, про яку мріяли всі фанати бренду. Даний телефон став першим мобільним пристроєм бренду, який отримав захист від води і пилу. Цю інформацію вже підтвердив глава Xiaomi Лей Цзюнь, але є один нюанс. Справа в тому, що від попадання рідини захищені тільки кнопки і роз’єми телефону, тобто його клас захисту явно нижче, ніж IP68 або IP67. Подібне нововведення повинно захистити смартфон від сильного дощу.

Як відомо, вода завжди потрапляє всередину корпусу мобільного пристрою саме через роз’єми для зарядки і навушників, а також через кнопки керування живленням і регулювання гучності. У телефоні Xiaomi Redmi Note 7 передбачили базовий захист від води, чого до цього моменту в телефонах даного виробника ніколи не було. Офіційні продажі цього смартфона почнуться вже 15 січня 2019 року, тобто зовсім скоро.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очевидно, що раз такий бюджетний смартфон отримав захист від води і пилу, значить в Xiaomi Mi 9, тобто флагмані 2019 року, така також буде, причому вже у вигляді стандарту IP67 або ж IP68. В такому випадку телефон можна буде занурювати під воду на будь-який проміжок часу, будучи впевненим в тому, що йому нічого не загрожує. Появи подібної особливості в мобільних пристроях китайської корпорації Xiaomi фанати чекають вже багато років, адже навіть у сучасних моделях iPhone є повноцінний водозахист.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.