Смартфон Meizu 16s отримає топову платформу Qualcomm Snapdragon 855

Нові подробиці про черговий флагманський смартфон Meizu прийшли звідти, звідки не чекали – ними поділився головний виконавчий директор компанії Джек Вонг (J. Wong).

Насамперед, топ-менеджер підтвердив те, що пророкували чутки: в Meizu 16s використовується топова однокристальна платформа Qualcomm нового покоління. Але якщо раніше, ще до її анонсу, йшлося про Snapdragon 8150, то тепер, само собою, повідомляється про використання Snapdragon 855.

Другий момент стосується камери. За словами Джека Вонга, в основній камері смартфона буде використаний датчик зображення Sony IMX580. Швидше за все, топ-менеджер мав на увазі 48-мегапіксельний сенсор IMX586, який офіційно представили в липні. Він явно пропишеться в основній камері, причому буде не один: згідно з чутками, в основній камері Meizu 16s буде три датчика і три об’єктива.

Що стосується екрану смартфона, то, за словами все того ж пана Вонга, вирізу у верхній частині не буде, але рамки явно будуть максимально звужені. Про терміни випуску Meizu 16s нічого не повідомляється, але є дані про ціну: вона, як очікується, складе $500 (13 936 грн.).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я