Samsung Galaxy S10 має бути потужнішим за iPhone XR

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Умовно доступна модифікація Galaxy S10 дійсно буде оснащуватися плоским дисплеєм з діагоналлю 5,8 дюйма. Про це пише ділова корейська газета ETNews з посиланням джерела в ланцюзі поставок.

Незважаючи на більш просту конструкцію дисплея, повідомляють співрозмовники ETNews, Samsung не має наміру економити на її якості, плануючи використовувати при виробництві майбутнього апарату матрицю останнього покоління, яка за якістю буде навіть краще Galaxy S9 і S9+.

За даними ETNews, дисплей, яким Samsung буде оснащувати Galaxy S10, має маркування M9. Це є вказівкою на наступне покоління панелей, яке має не тільки більш високий показник енергоефективності, ніж M8, але також пропонує більш високу яскравість і контрастність. Його виробництвом Samsung буде займатися за участю провідного американського підприємства Dow Chemical, а також японської Nippon Steel.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За чутками, наступного року Samsung має намір представити не дві, а три версії флагманського Galaxy S10. Таким чином виробник розраховує підстьобнути продажі, вивівши свій мобільний підрозділ із застою. А щоб це сталося, напевно, корейці підуть на все, щоб привернути увагу до новинки. Наприклад, модель отримає як мінімум дві камери, а не одну, як у iPhone XR, а також дисплей високого дозволу без натяку на зернистість.

Якщо вірити інформації з відкритих джерел, то дві моделі Galaxy S10 з трьох матимуть однакову діагональ екрану, рівну 5,8 дюйма, а третя – старша, отримає 6,2-дюймову панель. Не виключено, що збільшеного дисплея буде недостатньо, щоб продемонструвати приналежність апарату до топового сегмента, а тому Samsung укомплектує його чотирма камерами і збільшеною батареєю. Роздрібна вартість флагмана при цьому навряд чи виявиться нижчою, ніж у базового iPhone XS Max.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.