Бюджетний аналог пікапа Toyota Tundra з’явився в новому дизайні (фото)

Китайська компанія ZX Auto готує публічну прем'єру нової версії пікапа ZX Terralord. Шпигунські знімки майбутньої новинки напередодні потрапили в мережу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Недорогий аналог Toyota Tundra – рестайлінговий пікап ZX Terralord, чия назва перекладається як «повелитель землі», – отримав новий дизайн. Модель обзавелася більш габаритнии гратами радіатора, переробленим переднім бампером і модернізованої головною оптикою. З такими змінами автомобіль став ще більше схожим на пікап Toyota Tundra другого покоління, зразка 2013 року року. Довжина китайського пікапа досягає 5 341 мм при колісній базі 3 230 мм. Свою порцію оновлень отримав і салон авто, і теж в дусі «дореформеного» Toyota Tundra.

А ось по технічній частині подібності між цими пікапами немає. У моторну лінійку ZX Terralord увійшли 2,4-літровий 218-сильний турбомотор, що створювався за участю фахівців Mitsubishi, а також 2,5-літровий 129-сильний турбодизель від Isuzu. Привід може бути заднім або повним.

Уже в «базі» китайський пікап отримує ABS, ESP, легкосплавні диски на 17 дюймів, систему допомоги при спуску і підйомі та ін. Також серед опцій для оновленого ZX Terralord значаться ДГЗ на світлодіодах, парктроніки, камери кругового відеоогляди, штатний навігатор, датчики тиску в шинах, мультимедіа з тачскріном на вісім дюймів, шкіряну обробку салону і багато іншого. За найдоступніший ZX Terralord в китайських автосалонах просять 97 900 юанів (близько 400 тис грн).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.