Дитячий електровелосипед Harley-Davidson призначений для дітей вже випущений

Представники Harley-Davidson вже давно заявляють, що їх пріоритетом в останні роки є омолодження свого цільового споживача. Однак хто міг очікувати, що новим продуктом компанії виявляться електричні велосипеди для дітей віком від трьох до семи років?

Перша модель для дітей 3-5 років називається IRONe12. Велосипед має 12-дюймові (30 сантиметрів) колеса, 13-дюймову (33 сантиметри) висоту сидіння з можливістю регулювання і важить всього 17 фунтів (близько 7,7 кілограма).

Друга модель IRONe16 для дітей 5-7 років має 16-дюймові (40 см) колеса і 17-дюймову (43 см) висоту сидіння, а її вага становить приблизно 8,6 кілограма. Рама обох велосипедів зроблена з алюмінію, а вила — зі сталі.

У IRONe встановлені електричні мотори-редуктори, а також невеликі батареї, які дозволяють їздити 30-60 хвилин на одному заряді. При цьому система зміни батареї дуже проста — досить натиснути одну кнопку. Повна зарядка займає ті ж 30-60 хвилин.

Як і зазвичай, Harley-Davidson не поспішає видавати нам повний перелік технічних характеристик, але відомо, що в велосипедах будуть присутні три режими: червоний, жовтий і зелений. Відомо, що в IRONe16 в зеленому режимі максимальна швидкість доходить до 17,7 км / год, а швидкість в червоному режимі становить 8 км / год. Ціни на IRONe12 і IRONe16 на офіційному сайті компанії – 649 і 699 доларів відповідно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я